חדש באונליין – קוסמטיקה 420 – מוצרי טיפוח עשירים בשמן המפ טהור

נרגשים לבשר לכם על פתיחת החנות האינטרנטית שלנו באתר תדר הראסטה – קוסמטיקה 420 

ליין המוצרים מכיל שמן זרעי המפ, אשר פותחו בצורה ייחודית בצ'כיה, מתוך מסורת של מאות שנים של שימוש בצמח הקנאביס וצמחי מרפא אחרים,עם הקפדה על שילוב חומרים ייחודי וטבעיים והתאמה מלאה לכל סוגי העור והשיער.
בחנות תמצאו מגוון רחב של מוצרים המבוססים על שמן זרעי המפ איכותי, כמו קרמים לעור הפנים, חלב גוף, חמאת גוף, ג'ל רחצה, ושמפו מועשר בנוגדי חמצון וחומצות אמינו.

 

שמן המפ לעור ותפקידו בקוסמטיקה

שמן המפ (באנגלית Hemp Oil) הוא שמן המופק מזרעי המפ ומשמש לאחר סינון בתור תוסף תזונה ובסיס לשימוש קוסמטי, זאת כיוון שהוא מהווה מקור עשיר בחומצות שומן חיוניות ושאר רכיבים המיועדים להעשרת העור. שמן זרעי המפ עשיר לא רק בחלבון אלא גם בחומצות שומן חיוניות וסיבים תזונתיים מסיסים ולא מסיסים – מגוון חומרי תזונה חיוניים שהופכים אותו ל”מזון על” המסייע לקיום תזונה בריאה. שמן המפ מתאים לשימוש בתור תוסף תזונה כיוון שהוא היפואלרגני ובטוח לשימוש עבור אנשים הרגישים לגלוטן או ללקטוז, ולפי סקירות בספרות המקצועית יש לו סגולות משמעותיות בשיכוך ומזעור דלקות בגוף וכן במניעה ובטיפול במחלות עור שונות. בתור רכיב לייצור מוצרי קוסמטיקה, שמן המפ ידוע כחומר בעל סגולות להעשרת העור ומניעת מחלות ממקור דלקתי או אוטו-אימוני.

צמח ההמפ (בעברית קנבוס) ממנו מפיקים זרעי המפ, הוא צמח קנאביס שמגיע ממקור גנטי שונה וייחודי, ולכן הנו בעל תכונות פיזיולוגיות אחרות ובעיקר תכולה נמוכה במיוחד של חומרים פעילים (THC, CBD וקנאבינואידים אחרים) שהופכת אותו למתאים לשימוש רק בתור חומר גלם לתעשייה כבדה ולא כמוצר לשימוש רפואי. צמח המפ הוא צמח קנאביס לכל דבר, אך כזה שאינו בעל השפעה פסיכואקטיבית או תכולת חומרים פסיכואקטיביים ולכן אינו משמש לטיפול רפואי או לשימוש לצרכי פנאי שמבוסס על השפעה פסיכואקטיבית.

תפקידו של שמן המפ בתעשיית הטיפוח החל לפני אלפי שנים, מרפאים ורוקחי שיקויים במדינות כמו סין, הודו, צרפת וגרמניה השתמשו בשמן שהפיקו משמן המפ על מנת לטפל ולטפח במראה החיצוני ולא רק במצבים של חולי או של מניעת מחלות. בעת העתיקה שימש שמן המפ לטיפול במחלות עור כמו הרפס ואקזמה וסגולותיו של שמן המפ בהענקת גוון רענן לעור נודעו עוד בימים העתיקים בכמה אזורים מהעולם העתיק.

לפני שנכנס לנושא יש להבין קודם איך עובד העור שלנו ולמה כה חשוב שנטפל בו.

העור שלנו משמש כחוצץ בינינו לבין גורמים מסכנים שונים בסביבה כמו למשל, וירוסים, בקטריות, רוח, מים וכו. עור בריא הוא עור ששכבת האפידרמיס שלו (השכבה החיצונית של העור) בריאה ומאפשרת מעבר של חומרים כמו מים, מלחים ועוד. כל אלו עושה שכבת העור האפידרמיס על מנת לשמור על לחות.

בעורנו צריך להיות יחס יציב בין ליפידים (שומנים) בעור ללחות(מים), ליפידים אלו מורכבים מחומצות שומן, סטרולים וכרמידים. מאזן זה יכול להיפגע על ידי השמש, אויר יבש, גורמים שונים והתדרדרות קצב חילוף החומרים התאי בגוף בעקבות הזדקנות. שימוש בשמן המפ יכול לסייע בכל אלה על מנת להגיע למאזן ליפידים-לחות בעור שיוביל למראה צעיר יותר ואף חשוב מזה לעור בריא יותר.

חומצות אמינו הן אחד מחומרי הבניין של החשובים של תאי חלבון, מגוון של חומצות אמינו משמשות על מנת ליצור תא חלבון ספציפי. חלבונים אלו הפכו להיות חלק חשוב בחומרים המרכיבים את המוצרים אשר אנחנו משתמשים בהם לטיפוח. בעבר היו משתמשים בחלבונים מן החי כמו קולגן. בעשרים השנים האחרונות גדל השימוש בחומצות אמינו מצמחים בתעשיית הקוסמטיקה ואחד הצמחים הבולטים בתעשיה זו בשנים האחרונות הוא צמח המפ והשמן אשר ניתן להפיק מצמחיו במיוחד מהזנים עתירי הסי בי די.

 

קוסמטיקה – שמן המפ לטיפוח העור

במשך שנים כולנו משתמשים במוצרי טיפוח על בסיס נפט ושמן מינרלי ומזיקים לעצמנו מבלי לדעת ומבלי שתהיה אפשרות אחרת לטיפוח העור. כיום, המצב השתנה וקיימות אופציות טבעיות ובלתי מזיקות רבות לטיפוח ושימור מצב העור. אחד מחומרי הגלם שיכולים להחליף באופן אבסולוטי את תעשיית הטיפוח על בסיס נפט, הוא שמן ההמפ, שמגיע ממקור טבעי וצמחי ומועיל לעור יותר מכל מוצר סינטטי. שמן ההמפ יכול לשמש כחומר טיפוח, ואף להביא להקלה בסימפטומים של מחלות עור רבות.

מוצרי טיפוח וקוסמטיקה שמופקים או מבוססים על שמן המפ עשירים בערכים תזונתיים ואלמנטים מטפחים רבים, המשמשים כהזנה מצויינת לעור, ומשאירים אותו בריא, זוהר ורך. לשמן ההמפ ישנו אפקט נוגד הזדקנות, כיוון שהוא משפר את הרכב השומנים האפידורליים האחראיים על התחדשות התאים. הוא מרענן את מראה העור, מחייה אותו ויוצר מראה צעיר יותר. שימוש קבוע בשמן המפ יפחית קמטים וסימני הזדקנות בעור, ויגן מפני גורמים סביבתיים שעשויים לפגום במראה העור.

השמן גם שומר על לחות העור לאורך זמן, כך שאם העור מרגיש יבש זמן קצר לאחר שהספגתם אותו בקרם לחות, כדאי לנסות את שמן ההמפ ומוצריו, שמשמרים את הלחות הטבעית לאורך כל היום. באופן מפתיע, מוצרי הטיפוח על בסיס שמן זרעי המפ תורמים לאיזון של עור שמנוני, כיוון ששמן ההמפ אינו חוסם את הנקבוביות, ומאפשר לעודפי השומן לצאת מן העור. השמן גם נספג ומתייבש במהירות, ואינו משאיר את העור במרקם שומני ובמראה מבריק משומן.

אנשים הסובלים ממחלות עור שונות יוכלו גם כן למצוא הקלה לאחר שימוש קבוע במוצרי השמן ובשמן הטבעי. השמן מקל על תופעות של גירודים, אדמומיות, יובש הנגרם ממחלות עור וכל תחושת אי נוחות של העור. סימפטומים הנובעים ממחלות עור כמו פסוריאזיס, סבוריאה, אטופיק דרמטיטיס ואקנה, מופחתים מאוד לאחר שימוש בשמן המפ במריחה על העור או בצריכה כמזון.

מחלת הפסוריאזיס נגרמת פעמים רבות עקב מחסור בחומצת השומן אומגה 6, על כן שמן ההמפ שעשיר במיוחד בחומצות שומן חיוניות, כולל אומגה 6, יכול להיות טיפול יעיל מאוד לבעיה. שמן ההמפ גם מוסיף לחות לעור ומעודד זרימת דם ואספקת חמצן לעור, מה שיכול להקל מאוד על אקזמה ועור יבש ומגרד. כיוון ששמן ההמפ הוא חומר גלם טבעי, ללא תופעות לוואי ידועות, הוא נחשב אידיאלי לטיפול במחלות ונגעי עור.

קוסמטיקה המבוססת על שמן המפ מתאימים לכל סוגי העור ומתאימים לכל גיל, ומופיעה בתצורות שונות, לדוגמא: סבון, קרם לחות, שמפו, מסנני קרינה, מוצרי לחות לשפתיים ומוצרים פופולריים נוספים.

אנחנו מזמינים אתכם לבדוק את חנות הקוסמטיקה החדשה באתר וליהנות משלל המוצרים וסוגי המארזים שזמינים במלאי

החבילה המושלמת לעור המושלם – חבילות הכוללת מוצרי קוסמטיקה וטיפוח לעור הפנים, לגוף ולשיער.

לחצו כאן למעבר לחנות הקוסמטיקה 420

לברורים נוספים ותאום הגעה של סוכן מכירות עד לבית הלקוח ניתן להשאיר פרטים בתיבת הצור קשר באתר

מצורף סרטון הסבר על סגולות שמן זרעי צמח ההמפ –

 

מוצרים